Νέα υπηρεσία στο χώρο των εκδηλώσεων από το Asteras Premium Catering

Η οικογένεια Νιαβή έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της παραγωγής ποιοτικών εδεσμάτων από το 1998, φέρνει σήμερα την νέα Υπηρεσία στο χώρο των εκδηλώσεων.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, την τεχνογνωσία των chef, το σωστό και υπεύθυνο service, την παροχή άρτιου εξοπλισμού και τον επαγγελματισμό που ανταποκρίνεται στα στάνταρ μιας μεγάλης εταιρείας, το Asteras Catering προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες εστίασης για κάθε περίσταση, κοινωνική ή εταιρική.

Το Asteras Premium Catering επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού γεύσεων ανάμεσα από πλούσια μενού Ελληνικής, Mεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας.

Η προετοιμασία των menu γίνεται αποκλειστικά στο οργανωμένο εργαστήριο τους και ολοκληρώνεται παρουσία των καλεσμένων σας σε πρωτοποριακά station-buffet και service.

Με άρτια οργάνωση το Asteras Catering πραγματοποιεί δεξιώσεις στο χώρο της επιλογής σας, σε κτήματα και πολυχώρους. Παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, διοργάνωσης και εξυπηρέτησης της εκδήλωσης σας, με προτάσεις σε συνεργαζόμενους χώρους υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής, στη διακόσμηση και στη δημιουργία θεματικών πάρτι και happenings, τόσο στη Λάρισα όσο και σε κάθε τοποθεσία δική σας επιλογής.

Όσον αφορά τον Chef, πρόκειται για τον Μίλτο Καρούμπα, ο οποίος είναι απόφοιτος της ανωτέρας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων της Ρόδου συνεχίζοντας τις σπουδές του με υποτροφία στη σχολή Centre International De Glion της Ελβετίας. Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στην Ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton , στη Γενεύη , Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ .
Ως Αρχιμάγειρας απέκτησε την ειδικότητα της μαζικής εστίασης (catering) στη σχολή Montana της Ελβετίας και εργάσθηκε στην αεροπορική εταιρία Swissair ως Catering Production Manager. Συνέχισε ως Executive Chef στην πολυεθνική Gate Gourmet Papadacos catering. Στην Ελλάδα εργάσθηκε σε πολλά γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία των Αθηνών ενώ διετέλεσε καθηγητής στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και ιδιοκτήτης σε μία εξ αυτών. Τα τελευταία 17 έτη εργάσθηκε στον όμιλο Vivartia με επιτυχία σε πολλές επιτελικές θέσεις ως ,Corporate Executive Chef , Production Manager , R&D Manager και Inflight Sales Director.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και διετέλεσε για 18 έτη Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων με σημαντική δράση σε γαστρονομικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μέλος της ομάδας kerasma του ΟΠΕ και μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των Ελληνικών
εστιατορίων του ΕΟΤ. Ως Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων κατάφερε να φέρει το 2016 το παγκόσμιο συνέδριο των Αρχιμαγείρων και την Ολυμπιάδα μαγειρικής , μέσα από ψηφοφορία όπου συμμετείχαν 93 χώρες .
Το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια από το 1928 και για πρώτη φορά θα γίνει σε χώρα της Μεσογείου. Στην διεθνή του δράση είναι επίσημος μέλος της παγκόσμιας ομάδας γευσιγνωστών ITQI , που εδρεύει στο Βέλγιο και πιστοποιημένος κριτής διαγωνισμών γαστρονομίας της
παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Worldchefs (wacs) και μέλος της κριτικής επιτροπής τoυ παγκόσμιου οργανισμού Bocuse d`or . Aπό το 2018 έχει ανακηρυχθεί στην τιμητική θέση του Παγκόσμιου Πρέσβη της Ελληνικής γαστρονομίας , από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας , τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και από τον οργανισμό GTBB. Σήμερα είναι μέτοχος και Γενικός Διευθυντής της Συμβουλευτικής εταιρείας Point Hub.

Το Asteras Premium Catering βρίσκεται στο 5ο χλμ Λάρισας – Αμπελώνα.

Τηλ. επικοινωνίας: 2410 593880

Ακολουθήστε το Asteras Premium Catering στη σελίδα: https://www.facebook.com/asterascatering



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ