Χρήστος Καπετάνος: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πιο ενωμένοι από ποτέ!!

Ο Σαρακατσάνος πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε., Καπετάνος Χρήστος, που ασκώντας παράλληλα με το ρόλο του πατέρα τριών αγοριών και το λειτούργημα της δικηγορίας 17 ολόκληρα χρόνια, έχοντας μάλιστα τον τίτλο του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, επιδόθηκε στο στίβο της πολιτικής από τα μαθητικά του ακόμη χρόνια θέλοντας να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στο κοινωνικό σύνολο. Έχοντας διατελέσει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Φαρσάλων θέτει για ακόμη μία φορά την υποψηφιότητα του στις εσωκομματικές εκλογές προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του.

Είστε εκ νέου υποψήφιος και απερχόμενος πρόεδρος, πως θα χαρακτηρίζατε την μέχρι τώρα θητεία σας;

Δεν είμαι αυτός που μπορεί και πρέπει να χαρακτηρίσει αυτή τη θητεία. Άλλωστε, στις 13 Μαΐου οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες του νομού θα κληθούν να την κρίνουν. Επειδή, όμως, οφείλω να σας απαντήσω, ήταν μία θητεία κοπιώδης, επίπονη, γεμάτη ευθύνες αλλά και χαρά για τα όσα σπουδαία έχουμε ήδη πετύχει. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, λοιπόν, αυτής της θητείας που ανέδειξαν τη ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ σε οργάνωση πρότυπο είναι το άνοιγμα στην κοιμωνία, η δυναμική εκπροσώπηση και το επίτευγμα της οικονομικής αυτοτέλειας που πέτυχε, ξεχρεώνοντας οποιαδήποτε οφειλή του παρελθόντος.

Ποιο είναι το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογων της Νέας Δημοκρατίας;

Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι σαφώς η βέλτιστη στελέχωση των τοπικων οργανώσεων, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει δίπλα του ανθρώπους ικανούς και αποφασισμένους να τον βοηθήσουν στην τεράστια προσπάθεια εθνικής ανάταξης και ανάπτυξης.

Ποια είναι η σχέση σας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμούσα να πω ότι έχουμε μία ζεστή και ειλικρινή σχέση. Σε πολιτικό επίπεδο αποτελεί τον Αρχηγό της Παράταξης τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, στηρίζω και πιστεύω πως είναι ο πολιτικός αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από αυτή την πολύχρονη εθνική ταλαιπωρία.

Πόσα μέλη έχει η ΝΟΔΕ Λαρισας;

Η Οργάνωση μας πλέον αριθμεί πλέον των 15.000 μελών, εκ των οποίων τα 6.500 είναι οικονομικά ενήμερα.

Ενεργά;

Όλα τα μέλη μας είναι δραστήρια και ενεργά, καθένα από το δικό του επαγγελματικό, κοινωνικό, κλαδικό και συνδικαλιστικό στίβο και τομέα.

Θα συμμετέχει ο κόσμος στη διαδικασία των εκλογων;

Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας πραγματικά διψούν για να συμμετάσχουν στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, γεγονός που θα αποδειχθεί έμπρακτα. Σε κάθε περίπτωση, καλώ όλα τα μέλη μας να συμμετάσχουν την Κυριακή, εκδηλώνοντας σε πνεύμα μαχικότητας, ενότητας και ομοψυχίας τις προτιμήσεις τους.

Μιλήστε μου για την επόμενη ημέρα… 14 Μαίου για τη Νέα Δημοκρατία…

Η επόμενη μέρα θα βρει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οργανωτικά έτοιμη και πολιτικά αποφασισμένη για τις μεγάλες τομές και αλλαγές που έχει σχεδιάσει και θα υλοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε τοπικό επίπεδο, η ΝΟΔΕ Λάρισας, οργάνωση πρότυπο πανελλαδικά, θα είναι ακόμα δυνατή και ενωμένη, ώστε απαλλαγμένη από λάθη και βάρη του παρελθόντος να συνδράμει στην προσπάθεια εθνικής ανάπτυξης. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στον Νομό Λάρισας θα βγει πιο ενωμένη από ποτέ και σε αυτόν τον αγών δεν περισσεύει κανείς!

Συνέντευξη: Βιβή Κάραλη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ