Αντώνης Οικονόμου: Δεκαοκτώ χρόνια Red Button!

Έχω τη χαρά να παρουσιάσω ένα χώρο τόσο ξεχωριστό αλλά και τόσο διαχρονικό… Ποιος από εμάς δεν έζησε στιγμές αναλλοίωτες στο χρόνο ακούγοντας rock μουσική και αναπολώντας ό,τι μπορεί να μας κάνει χαρούμενους, συντροφιά με τα υπέροχα cocktails από επαγγελματίες μπαρίστες. Γι’ αυτά τα δεκαοκτώ χρόνια συντροφιάς θα μας μιλήσει ο Αντώνης Οικονόμου, ένας από τους συνιδιοκτήτες του red button…! 

Πόσα χρόνια το Red Button κοσμεί το φρούριο; 

Το Red Button ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001. Είμαστε φέτος στην ευχάριστη θέση να διανύει τον 18ο έτος της λειτουργίας του. Με αφορμή το γεγονός αυτό τον Δεκέμβριο διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για την ενηλικίωσή του και τη γιορτάσαμε με όλους τους φίλους του που το τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία τους. 

Γιατί κάποιος να σας επισκεφτεί; 

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας θεωρούμε ότι ο κόσμος επιλέγει το Red Button για το ζεστό και φιλόξενο χώρο του, τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του, που με όρεξη και μεράκι επιμελούνται οι DJ’S μας, την ποιότητά μας τόσο σε επίπεδο προϊόντων (ποτών, cocktails, συνοδευτικών), όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης των θαμώνων μας, αφού το προσωπικό μας δίνει κάθε βράδυ τον καλύτερό του εαυτό για να μείνει όλοι ικανοποιημένοι. 

Τι σας κάνει ξεχωριστούς; 

Η διαχρονικότητά του, καθώς παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, στις αξίες και στην φιλοξενία του. Ο καλαίσθητος και προσεγμένος χώρος του, το ιδιαίτερο design του, το ύφος και το είδος των μουσικών επιλογών του που αποτελούν εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς που κάνει το Red Button ξεχωριστό. 

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται; 

Όπως προαναφέρθηκε, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνει το Red Button να ξεχωρίζει είναι η διαχρονικότητά του καθώς όλα αυτά τα χρόνια απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αρέσκονται στις μουσικές μας επιλογές. Άλλωστε η μουσική δεν έχει ηλικία. 

Τι σας ζητάει ο κόσμος; 

Αυτό που μας ζητάει ο κόσμος και ακούμε καθημερινά είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και την φιλοσοφία που διέπουν το Red Button. 

Το Red Button απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τα θέλω του κόσμου… 

Το Red Button αποτελούμενο από τον Στέλιο Τσινούδη, τον Γιώργο Μπαζάνα, τον Σταύρο Διαμαντή και τον Αντώνη Οικονόμου, μια ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στο χώρο, γνωρίζουν τα θέλω του κόσμου και προσπαθούν καθημερινά να τα ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο έχοντας ως παρακαταθήκη τη φιλοσοφία, τις αξίες και την αγάπη για το Red Button όπως τους τα μεταλαμπάδευε ο στυλοβάτης και θεμέλιος λίθος του, Γιώργος Ζάχος. Όλοι μαζί σε συνδυασμό με τον κόσμο που μας στηρίζει συνετέλεσαν στο να γίνει το Red Button βασική επιλογή και στέκι των Λαρισαίων. 

Συνέντευξη: Βιβή Κάραλη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ