Μακαρονάδα γρήγορη, από τον Πατέρα Παρθένιο

Υλικά συνταγής: 

1 πακ. μακαρόνια

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες

1 σκ. σκόρδο

300γρ φέτα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό ανάλογα το πως τα προτιμούμε. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και στο τέλος το σκόρδο. Με τα τσιγαρισμένα λαχανικά περιχύνουμε τα μακαρόνια και από επάνω τρίβουμε με τα χέρια μας να σπάσουμε την φέτα. Ανακατεύουμε καλά καλά και σερβίρουμε προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μην ξεχάσω!

Τα ζυμαρικά ολικής μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του παχέως εντέρου της ουροδόχου κύστης, του στόματος ενώ δρουν ευεργετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ