Ταραμοκεφτέδες


Υλικά συνταγής: 
100 γρ. ταραμά
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
3 πατάτες βρασμένες
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση: 
Αλέθουμε στον μύλο τις πατάτες μέχρι να γίνουν πουρές και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να κάνουμε ένα ομοιογενές μείγμα και πλάθουμε μικρά στρογγυλά καφεδάκια. Τηγανίζουμε προσέχοντας να μην καούν απέξω μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ