Υλικά συνταγής:
500 γρ. αλεύρι σκληρό
9 γρ. ξερή μαγιά
25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. αλάτι
140 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
240 γρ. γάλα χλιαρό
80 γρ. νερό χλιαρό
1 αυγό για το άλειμμα
Υλικά για τη σάλτσα:
5 ντομάτες
2κ.σ. ρίγανη ξερή
1κ.σ. βασιλικό ξερό ή 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό
1/2κ.γ. γλυκάνισο τριμμένο
1/2κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη γέμιση:
Ζαμπόν σε φέτες
Μπέικον σε φέτες
Τυρί γκούντα τριμμένο
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com