Λάχανο κοκκινιστό, από τον Πατέρα Παρθένιο

Υλικά συνταγής: 

1 μέτριο λάχανο χοντροκομμένο

2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 κόκκινη πιπεριά

3-4 ντομάτες τριμμένες

Λίγο ψιλοκομμένο σέλινο

1 κ.γ. πάπρικα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση: 

Βράζουμε το χοντροκομμένο λάχανο σε μπόλικο νερό για 15 λεπτά και το στραγγίζουμε. Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο και την ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μείνει με το λάδι της.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ