Η Λάρισα πιο γιορτινή από ποτέ!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όσοι πηγαίνουν σε αυτήν την όμορφη πόλη τη λαχταρούν για μια ζωή. Η Λάρισα είναι ένας τόπος γεμάτος αληθινή διασκέδαση, φιλόξενους ανθρώπους και ιστορικά μέρη.

Με το Α’ Αρχαίο Θέατρο να κοσμεί έναν από τους πιο κεντρικούς της δρόμους, τα αγαλματίδια που παίρνουν την μορφή σηκωμένου και περήφανου αλόγου να στολίζει το Αλκαζάρ, που από μόνο του είναι ένα έργο τέχνης με τα αμέτρητα δέντρα του, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, το γήπεδο γκολφ, αλλά και το ιστορικό γήπεδο της ΑΕΛ, μιας ομάδας που αγαπούν οι Λαρισαίοι με όλη τους την καρδιά. Φέτος, οι κεντρικοί δρόμοι της Λάρισας έκλεισαν και αντικαταστάθηκαν με πλακόστρωτα και λουλούδια σε κάθε γωνιά. Και τα Χριστούγεννα έγιναν ονειρεμένα. Η πόλη φωτίστηκε, τα κόκκινα χαλιά στρώθηκαν, οι οργανοπαίκτες έδωσαν την πιο ευχάριστη νότα τους και ο κόσμος ξεχύθηκε να γεμίσει όλη την πόλη. 

Το Πάρκο των Ευχών Στη Λάρισα 

Αυτές τις γιορτές αξίζει να επισκεφτείς τη Λάρισα, γιατί σου προσφέρει τη μαγεία σε μέγιστο βαθμό. Για δεύτερη συνεχή χρονιά και για έναν ολόκληρο μήνα, ο δήμος Λαρισαίων θα λειτουργήσει το Πάρκο των Ευχών. Εκεί, έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς τη Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, την Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, θα στηθούν στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο έχει  στολιστεί με αμέτρητα φωτάκια και έλατα! 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πάρκο των Ευχών επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.parkoefxon.gr/

Πέρα από την όμορφη εμπειρία σας στο Πάρκο των Ευχών, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το κέντρο, ώστε να απολαύσετε στην κεντρική πλατεία της πόλης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, τα τοπικά καλούδια της, αλλά και τον υπερπαραγωγή στολισμό της. 

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!! 

Επιμέλεια άρθρου: Εβελίνα Πρεβέντη 

Επιμέλεια Φωτογραφίας: Παντελής Μαμάκος

https://toperiodikomou.gr/

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ