ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ – Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα στην πρωτεύουσα, μία παρέα γυναικών από την πόλη της Λάρισας πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τον κόσμο σε προσφορά συλλογικής βοήθειας στους πληγέντες από τον ισοπεδωτικό χείμαρρο στην Αττική.

Για την ύπαρξη μεγαλύτερης ανταπόκρισης και προσβλέποντας στην επιτυχία του εγχειρήματος, απευθύνθηκαν στο σύλλογο γυναικών Άλκηστις, τη σχολή πολεμικών τεχνών 360◦ Άθλων Αρένα στη Λάρισα και 360◦ fighting fitness club στο Βόλο, όπως επίσης και στην ομάδα σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης Γυναικεία Προσωπικότητα, ώστε από κοινού να στοχεύσουν στην κινητοποίηση των πολιτών και να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που διανύουν δύσκολες ώρες.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει στην όμορφη αυτή κίνηση ανθρωπιάς, μπορεί να απευθυνθεί στους υπεύθυνους ή να προσκομίσει στο χώρο του 360◦ Άθλων Αρένα καθημερινά από τις 5- 9μ.μ., αγαθά όπως:

  • Ρουχισμό
  • Κουβέρτες
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Βρεφικά είδη
  • Είδη προσωπικής υγιεινής

Η συγκομιδή θα πραγματοποιείται μέχρι και την Παρασκευή 24/11. Στη συνέχεια, η μεταφορική εταιρεία ΑΦΩΝ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ θα πραγματοποιήσει τη δωρεάν μεταφορά των πραγμάτων, που θα έχουν συγκεντρωθεί, την οποία κι έχει αναλάβει.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όσο και συγκινητικό, στους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε, να μπορούμε ακόμη να λεγόμαστε άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξεως. Να ευαισθητοποιούμαστε και να προσφέρουμε από το υστέρημά μας σε όσους το έχουν ανάγκη. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας είναι πιθανό ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε στην ίδια θέση, που βρίσκεται ο συνάνθρωπός μας!

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την αξιέπαινη αυτή ιδέα και να δημιουργήσουμε χαμόγελα παρηγοριάς!

Τηλ. Επικοινωνίας: 6907646684 κ. Γιοβάνη

360◦ Άθλων Αρένα

Αεροδρομίου 55 Ν. Σμύρνη, Λάρισα

Επιμέλεια Κειμένου: Δέσποινα Κρικέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ