Διακόσμηση κουζίνας: Ιδέες για ρουστίκ στυλ

Το ρουστίκ στιλ διακόσμησης χαρακτηρίζεται από τη φυσικότητα, την παλαίωση και θεωρείται σχετικά βαρύ. Χαρακτηριστικό της είναι επίσης η χρήση ξύλινων επίπλων και διακοσμητικών και οι ακατέργαστες επιφάνειες. Η φυσικότητα κυριαρχεί και στα χρώματα που χαρακτηρίζουν το ρουστίκ στιλ και έτσι τα χρώματα που κυρίως συναντάμε στο συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης είναι το λευκό και το καφέ (ανοιχτό και πιο σκούρο).

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πετύχετε το ρουστίκ στιλ στην κουζίνα σας.

Πρώτον, επιλέγοντας τα κατάλληλα ντουλάπια και πάσο. Προτιμήστε αποχρώσεις σε φυσικά χρώματα του ξύλου με λεπτομέρειες στα συρτάρια και στα ντουλάπια. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά ξύλινα, ράφια και λίγο πιο vintage αντικείμενα και σκεύη.

Σημαντικό χαρακτηριστικό επίσης είναι οι διαφορετικές υφές. Συνδυάστε διακοσμητικά από ακατέργαστο ξύλο όπως μπολ, μοκέτες από μαλλί ή γενικά κάποιο χαλί και τσίγκινα σκεύη.

«Ναι» στα χειροποίητα αντικείμενα. Δεν χρειάζεται όλα τα διακοσμητικά που έχετε στην κουζίνα να είναι χειροποίητα αλλά ακόμα και ένα ή δύο μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου: https://www.mothersblog.gr/free-time/diakosmisi/story/138798/diakosmisi-kouzinas-idees-gia-osous-agapoyn-to-roustik-stil

Photo by Sidekix Media on Unsplash

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ