Chocolate Mousse

Ποσότητα: Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά

Υλικά για τη μους:

100 γρ σκόνη κακάο

200 γρ ζάχαρη καρύδας

Μία πρέζα μη επεξεργασμένο θαλασσινό αλάτι

Μία πρέζα βανίλια

500 ml νερό ή γάλα από ξηρούς καρπούς

60 γρ άμυλο καλαμποκιού

Προετοιμασία:

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα και ζεσταίνουμε. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να σφίξει και μετά το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε σε μπολ και διακοσμούμε με καβουρδισμένα φουντούκια.

Chef Esco essence

Raw food artist & whole plant based cuisine


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ