Ποσότητα: Για 4 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Υλικά για τη μους:
100 γρ σκόνη κακάο
200 γρ ζάχαρη καρύδας
Μία πρέζα μη επεξεργασμένο θαλασσινό αλάτι
Μία πρέζα βανίλια
500 ml νερό ή γάλα από ξηρούς καρπούς
60 γρ άμυλο καλαμποκιού
Προετοιμασία:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα και ζεσταίνουμε. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να σφίξει και μετά το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε σε μπολ και διακοσμούμε με καβουρδισμένα φουντούκια.
Chef Esco essence
Raw food artist & whole plant based cuisine
