Ήττα του κυβερνητικού λαϊκισμού

Ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου συνιστούν μια ήττα του κυβερνητικού λαϊκισμού. Οι πολίτες αποδοκίμασαν τον διχαστικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, την καταστροφική οικονομική πολιτική, την αποτυχημένη αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων, το χάος στη δημόσια ασφάλεια. Ήταν μια σαφής καταδίκη και αποδοκιμασία για την Κυβέρνηση.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να αλλάξει πορεία για να εφαρμοστεί μια άλλη οικονομική πολιτική. Μια πολιτική που θα μειώσει την φορολόγηση των πολιτών και των επιχειρήσεων, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Να βαδίσει η Ελλάδα και πάλι τον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει σελίδα. Να ολοκληρωθεί η πολιτική αλλαγή με μια νέα Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση που να μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, ώστε να υπάρξει ταχεία και οριστική έξοδος από την κρίση, με σταθερή αναπτυξιακή πορεία και οι θυσίες των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια να έχουν αντίκρισμα.»

https://toperiodikomou.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ