4 μοντέρνες ιδέες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας

Έχετε βαρεθεί με την διακόσμηση του σπιτιού σας; Ψάχνετε για νέες διακοσμητικές ιδέες; Το toperiodikomou.gr, σας έχει τη λύσει. 4 μοντέρνες ιδέες προκειμένου να μεταμορφώσετε γρήγορα και εύκολα το σπίτι σας. Γιατί, είναι σημαντικό το σπίτι σας να αποτελεί πηγή έμπνευσης και το χώρο πραγματικής ξεκούρασης. 

Κρεμάστε μοντέρνα έργα τέχνης 

Τα μοντέρνα έργα τέχνης δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση όταν τοποθετούνται σε κλασσικούς χώρους. Αναζητήστε έργα με χρώματα που συμπληρώνουν την υπάρχουσα διακόσμηση και θα έχετε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό.

Τοποθετείστε μαζί ίδια στοιχεία

 Το να βάλετε στον τοίχο πίνακες από την ίδια συλλογή είναι σήμα κατατεθέν των κλασσικών σπιτιών. Αν, όμως, αυτοί οι πίνακες είναι πανομοιότυποι, τότε δημιουργείται μια έντονα μοντέρνα αισθητική που θα κάνει την διαφορά…

Επιλέξτε διαφανή αντικείμενα 

Είτε πρόκειται για ένα γυάλινο τραπέζι, έναν ακρυλικό πολυέλαιο είναι όλα τους αντικείμενα που θα «ελαφρύνουν» το χώρο από τα βαριά ξύλινα έπιπλα που έχουν τα κλασσικά σπίτια. 

Βάλτε τα βιβλία οριζόντια 

Τα βιβλία έμπαιναν πάντα κάθετα στις βιβλιοθήκες. Αυτός είναι και ο λόγος που αν τα βάλετε οριζόντια δημιουργείτε αμέσως μια μοντέρνα αισθητική. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω, τότε τοποθετήστε τα οριζόντια σε στοίβες αφήνοντας κενά μεταξύ τους.

http://toperiodikomou.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ