4 Εφαρμογές στο smartphone μας για την καθημερινότητα μας!

Η τεχνολογία μπορεί να είναι υπεύθυνη για πολλά μειονεκτήματα, αλλά έχει επίσης τα πλεονεκτήματά της. Πιο συγκεκριμένα, ορισμένες εφαρμογές για smartphone και tablet μπορούν να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη με ένα «κατέβασμα». Θα σας γλυτώσουν χρόνο αλλά και άγχος.
Πάμε μαζί να τις δούμε!

Google Maps

Η εφαρμογή χάρτες της Google είναι αυτή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τηλέφωνο. Μας βοηθάει να βρούμε μια καφετέρια, ένα ξενοδοχείο , μια διεύθυνση κτλ. Άκρως απαραίτητη την σημερινή εποχή!

Χρησιμοποιείται κάνοντας χρήση του GPS του τηλεφώνου αλλά και των δεδομένων. Ένα Tip έιναι ότι μπορείται να κατεβάσετε από πριν τους χάρτες για την περιοχή που σας ενδιαφέρει ώστε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας.

Ebanking

Οι εφαρμογές των τραπεζών μας βοηθάνε να διαχειριστούμε τον λογαριασμό μας απο τον καναπέ του σπιτιού μας χωρίς την ανάγκη να επισκεπτούμε κάποιο κατάστημα. Συγκεκριμένα, μπορούμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς του σπιτιού μας , να στείλουμε εμβάσματα σε άλλους λογαριασμούς ή ακόμη και δάνειο μπορούμε να πάρουμε.

Όλες οι συστηματικές τράπεζες έχουν την δική τους εφαρμογή. Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη κωδικούς ebanking , μπορείτε να αποκτήσετε σε 5 λεπτά! Επισκεπτείτε την ιστοσελίδα της τράπεζας σας.

Google Drive

Βάλτε τα cloud στην ζωή σας! Τα cloud είναι αποθηκευτικοί χώροι στο διαδίκτυο. Η ευκολία και η αμεσότητα που δίνουν στο χρήστη δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο μέσο. Τα cloud μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε τα αρχεία μας όπως έγγραφα, φωτογραφίες , τραγούδια κτλ. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να επεξεργαστεί τα αρχεία του. Ο αρχικός χώρος που δίνει η Google είναι 15 GB αποθηκευτικού χώρου αλλά με 2 ευρώ ανά μήνα μπορεί να αυξηθεί ο χώρος στα 100 GB.

Σημείωση: Ο λογαριασμός του google drive είναι ο ίδιος με αυτόν του Gmail αλλά και με αυτόν του YouTube. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί νέος.

AfterShip

Αν είστε τύπος που η δουλειά σας σχετίζεται με αποστολή ή παραλαβη δεμμάτων ή απλώς αγοράζεται πολλά πράγματα τότε αυτή η εφαρμογή θα σας σώσει! Βάζοντας τον κωδικό αποστολής , σας δείχνει συνεχώς που βρίσκεται το δέμα σας. Εννοείται ότι μπορείτε να βάλετε πολλούς κωδικούς αποστολής ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη τους.

Όλες οι εφαρμογές διατίθονται και για Android αλλά και για iOS (iPhone) συσκευές.

Για android θα τις βρείτε στο Play Store.

Για iOS θα τις βρείτε στο App Store.

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ