Χριστούγεννα στο Λονδίνο!

Η Αγγλία είναι μία από τις ομορφότερες χώρες, ειδικά όταν ντύνεται στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Εκεί, τα Χριστούγεννα σηματοδοτούνται με εντυπωσιακούς στολισμούς, μουσική στους δρόμους, κάλαντα και ατελείωτα ψώνια στα στολισμένα πολυκαταστήματα απολαμβάνοντας τη μοναδικότητα του Λονδίνου και τα όμορφα μυστικά που κρύβει.

Επισκεπτόμενη το Λονδίνο, είχα την ευκαιρία να κάνω τις βόλτες μου για shooping, να γνωρίσω σπουδαία αξιοθέατα, να θαυμάσω αυτήν την ξεχωριστή κουλτούρα, ανακαλύπτοντας την ομορφιά του τόπου. Γιατί, αυτόν τον τόπο αξίζει να τον επισκεφτείς, για να αντικρίσεις την δημοφιλή Tower Bridge, να φωτογραφηθείς μπροστά στο Big Ben, να επισκεφτείς το μουσείο κέρινων ομοιομάτων Madame Tussads.

  

 

 

Επίσης, έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη χαλαρή σου βόλτα στους όμορφους κήπους που έχει, απολαμβάνοντας καθαρό αέρα, να περπατήσεις στην Oxford και στην Regent Str και να γευτείς ξεχωριστές γεύσεις σε πολλά από τα χιλιάδες εστιατόρια που έχει!

 

  

Το Λονδίνο είναι ένας μοναδικός και αξέχαστος προορισμός. Υπάρχουν πολλά να δεις, να ανακαλύψεις, συλλέγοντας εμπειρίες μιας ολόκληρης ζωής! Αν θέλεις να περάσεις μαγευτικά Χριστούγεννα κλείσε γρήγορα το εισιτήριό σου!!

Επιμέλεια κειμένου: Βιβή Κάραλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ