Φίλε άντρα, μάθε γιατί δε βρίσκεις τη γυναίκα που ψάχνεις..!

Η  Εύα λέει τη γνώμη της..

Θέλεις δίπλα σου μια ιδιαίτερα εμφανίσιμη γυναίκα. Τόσα χρόνια έκανες τα πάντα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να την αποκτήσεις. Έλιωσες στο γυμναστήριο, έμαθες να προσέχεις τη διατροφή σου, βελτίωσες τα οικονομικά σου, έμαθες να ντύνεσαι με στυλ, δούλεψες την αυτοπεποίθηση σου, αλλά τίποτα. Τί μπορεί να μην πάει καλά; Θα σου απαντήσω.! Μια χαρά είσαι. μπράβο σου αγόρι μου! Δες όμως σε ποια κατηγορία πρέπει να ανήκεις τη σημερινή εποχή για να κυκλοφορείς με μια γυναίκα »γκόμενα» και όχι μόνο!

Κατηγορία 1: »Όμορφος και κωλόπαιδο»

Είναι όμορφος, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.Έχει όποια θέλει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όσο πιο κωλόπαιδο, τόσο το καλύτερο. Δίχως άλλο ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και είναι συχνά επιφανειακός, γεμάτος βλακεία και αλαζονεία. Έχει ένα μεγάλο πληθυσμό όμορφων γυναικών έτοιμες να τρέξουν να του φτιάξουν την ημέρα αλλά κυρίως τη νύχτα. Είναι μια κλασική διαχρονική κατηγορία εύκολα αναγνωρίσιμη που ή το έχεις ή όχι. Προσελκύει τα περισσότερα προβληματικά κοριτσάκια (ανεξαρτήτου ηλικίας) που είχαν ή έχουν αυστηρό, απόμακρο μπαμπά και δε μάθανε τι είναι αποδοχή και αγάπη.

Κατηγορία  2: »Χορηγός»

Καλύπτει κατά κύριο λόγο οικονομικές ανάγκες ( όχι τις σεξουαλικές με μεγάλη επιτυχία αλλά γι ‘ αυτό θα υπάρχει συχνά κάποιος άλλος που το κάνει), Είναι 45 χρονών και πάνω συνήθως  ή πολύ μικρότερος (με τα λεφτά του μπαμπά).Έχει χρήματα και το δείχνει. Προσφέρει σε μια γυναίκα ό,τι χρειάζεται. Κάνει συχνά δώρα, την πάει διακοπές, την βγάζει έξω, κανονίζει  τριήμερα σε καλά ξενοδοχεία και ζει την ευτυχία. »Ότι θέλει το μωρό του.» Οι πιστωτικές και οι χρεωστικές κάρτες στην διάθεσή της.

Κατηγορία 3: »Έτοιμος για γάμο»

Θέλει να παντρευτεί (και να μην το θέλει για μια γυναικάρα θα το έκανε σίγουρα). Έχει μια εξασφαλισμένη  δουλειά, (παλιότερα προτιμούνταν οι στρατιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι, τώρα με την κρίση χάλασε λίγο η συνταγή αλλά όχι πολύ). Τους πλευρίζουν γυναίκες με μαμάδες που τις μάθανε από μικρές ότι πρέπει να παντρευτούν, ή αυτές που πάτησαν τα 34 γλέντησαν τη ζωούλα τους και τώρα αρχίζουν να θέλουν να γίνουν μάνες. Αγόρια, δείξτε ότι θέλετε γάμο και η επιτυχία είναι σίγουρη. Για καμιά πενταετία θα είστε καλά, μετά καραδοκεί πιθανό διαζύγιο και διατροφούλα, ειδικά αν η νύφη είναι οικονομικά ανεξάρτητη και με σπίτι προίκα.

Κατηγορία 4: »Διαχειρίσιμοι  άντρες»

Μια μεγάλη κατηγορία που αυξάνεται ραγδαία καθώς η χειραφέτηση της γυναίκας και ο τρόπος που μεγαλώνει το γιο της η Ελληνίδα μανούλα, την τροφοδοτούν συνέχεια. Ο τύπος αυτός λέει »ναι σε όλα» σε εκνευριστικό βαθμό. Δεν έχει δική του προσωπικότητα και η γυναίκα καθορίζει κάθε είδους δραστηριότητα όπως την βολεύει. Δίχως άλλο δε διαμαρτύρεται, δεν αντιστέκεται και δε διεκδικεί τίποτα. Αντιθέτως, δοξάζει το θεό που του έτυχε μια τέτοια γυναίκα. Στο γάμο μέσα ο »σπουδαίος» αυτός άντρας θα φτάσει ακόμη και να κάνει babysitting, ώστε να πηγαίνει η γυναίκα του για ποτό ή ταξίδια με τις φίλες της που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία. Οι γυναίκες που τους επιλέγουν δεν έχουν ως κίνητρο τα χρήματα  (έχουν τον τρόπο τους με αυτό εξάλλου…), αλλά αγαπάνε πρώτα απ’ όλα τον εαυτούλη τους και μετά συζητάμε για τους υπόλοιπους.

Αν δεν είστε κάποιος από του παραπάνω άντρες ή αλλάξτε μυαλά ή μην περιμένετε και πολλά. Αλλά να σας πω και κάτι μεταξύ μας; Ίσως τελικά εσείς έχετε κάτι που λέγετε αξιοπρέπεια. Φυσικά αυτό έχει ένα τίμημα. θαυμάστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τον περισσότερο, συνειδητοποιήστε την αξία των όσον κτίσατε, χαμογελάστε και προσπεράστε!

Εύα

                        

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ