Τρίτη: Ομελέτα με λιαστή ντομάτα

Υλικά συνταγής: 

6 αυγά

300 γρ. λιαστή ντομάτα

150 γρ. φέτα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση: 

Σε τηγάνι σοτάρουμε ελαφρώς την λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη μέχρι να φύγει η οξύτητά της και ρίχνουμε μέσα την φέτα θρυμματισμένη. Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε, με προσοχή στο αλάτι και περιχύνουμε κυκλικά να πάει σε όλο το τηγάνι. Αφήνουμε να ψηθεί η κάτω πλευρά και με τη βοήθεια ενός πιάτου τουμπάρουμε την ομελέτα για να ψηθεί και από πάνω.

Μην ξεχάσω! 

Η λιαστή ντομάτα εφοδιάζει τον οργανισμό με βιταμίνες που κρατούν γερά τα οστά, διορθώνουν την οξυγόνωση των κυττάρων και προσφέρει βιταμίνη C και σίδηρο.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ