Τι να φάω για πρωινό για να χάσω κιλά;

Είναι πραγματικά το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αλλά με το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα συχνά το αποφεύγουμε. Κάθε πρωί τρέχεις για να προλάβεις τα πάντα και συχνά βγάζεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα ένα υγιεινό πρωινό που θα σε κρατήσει σε φόρμα ή θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά – ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αυγά

Τα αυγά δεν είναι μόνο μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, αλλά περιέχουν και μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων και καλών λιπαρών. Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Β12 που βοηθά στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων που μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό. Είναι επίσης μια από τις λίγες φυσικές πηγές της βιταμίνης D, η οποία βοηθά στην υγεία των οστών.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας φαγητά, διότι είναι μια πολύ καλή πηγή της βιταμίνης Β5, η οποία είναι σημαντική στη διαχείριση του στρες και πολλές άλλες βιολογικές λειτουργίες του σώματος. Είναι επίσης μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών, όπως η γλουταθειόνη, η βιταμίνη Ε και βιταμίνη C, οι οποίες μας βοηθούν στην προστασία μας από τις τοξίνες του περιβάλλοντος.

Granola

Η γκρανόλα είναι θρεπτικό πρωινό ή σνακ με βάση την βρώμη. Μαζί με τη βρώμη, αναμειγνύονται διάφοροι ξηροί καρποί, ρύζι, αποξηραμένα φρούτα και σπόροι για προσθήκη επιπλέον θρεπτικών συστατικών και φυτικών ινών.

Διαβάστε περισσότερα στο Miss Bloom: https://www.missbloom.gr

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ