Σ’ ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου…!

Γιώργος, 21 χρονών

Έρχονται φορές στη ζωή που η πίστη και η αισιοδοξία σου αρχίζει να χάνεται λόγω ορισμένων συνθηκών και πραγμάτων.Τότε έρχεται η ζωή και σου θυμίζει πόσο ωραία είναι και πως πάντα να βλέπεις την λαμπρή πλευρά της.

Έτσι συνέβη και σε εμένα πριν μερικούς μήνες. Γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο που είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στην ζωή μου ως τώρα. Τα έχει όλα, ό, τι είχα ονειρευτεί σε μια κοπέλα. Όμορφη, έξυπνη, αυθόρμητη, ευαίσθητη…τι άλλο να ζητήσει κανείς. Ήρθε και άλλαξε όλη μου την ζωή. Έδωσε φως και χρώμα σε κάτι που κινδύνευε να χαθεί. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι σπάνιο να τους βρεις στην ζωή σου, αλλά όταν τους βρεις μην τους αφήσεις ποτέ. Αισθάνεσαι τόσο πλούσιος δίπλα τους που όλα τα λεφτά του κόσμου δεν φτάνουν να το υπερνικήσουν.

Ήθελα μέσα από αυτό το κείμενο να πω στην Χριστίνα μου πόσο την αγαπάω, πόσο θέλω να περάσω την ζωή μου μαζί της και αν και σχετικά μικρός, είμαι τόσο ευγνώμων που ζω μαζί της τον έρωτα και ό,τι άλλο έβλεπα στις ταινίες και περίμενα να το ζήσω και εγώ. Σε ευχαριστώ Χριστίνα που ήρθες στην ζωή μου και θέλω να μείνω μαζί σου, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!

toperiodikomou.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ