Πώς να φτιάξετε τις πιο όμορφες λαμπάδες.. μόνοι σας!

Είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν τις χειροτεχνίες; Που πιάνουν τα χέρια τους και προτιμούν να φτιάχνουν, παρά να αγοράζουν έτοιμο κάτι; Αν ναι, τότε είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστείτε κι εσείς, όσο εμείς, με τις παρακάτω λαμπάδες…! 

Λαμπάδα με φλοράλ σχέδιο 

Λιτές και όμορφες… Για τις λαμπάδες αυτές θα χρειαστείτε χαρτί περιτυλίγματος σε εμπριμέ χρώματα ή κομμάτια υφάσματος και λίγη κορδέλα, για να κολλήσετε πάνω και κάτω.

Λαμπάδα αστεράκι-ραβδί

Μια λαμπάδα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα αφού θα δέσετε πάνω της τούλι και ένα λαμπερό ραβδί. Κι αν δεν έχετε ήδη κάποιο αντίστοιχο ραβδί στο σπίτι, θα το φτιάξετε μόνοι σας, κόβοντας αστεράκια από χαρτόνια με γκλίτερ ή ακόμη γεμίζοντας ένα ύφασμα με βαμβάκι, κόβοντάς το στη συνέχεια σε σχήμα αστεριού! 

Λαμπάδα με μάτι 

Απλή αλλά όμορφη λαμπάδα με τυλιγμένο σχοινί σπάγκο στη μέση και ένα γαλάζιο ματάκι για να νικά τα ζηλόφθονα βλέμματα θα ικανοποιήσει τα μεγαλύτερα παιδιά που δεν θέλουν πλέον να κουβαλούν μαζί τους λαμπάδες-υπερπαραγωγές στην εκκλησία…

Λαμπάδα αμυγδαλιά

Θα χρειαστείτε δύο λεπτά (ή και ένα χοντρό) κεράκια, τα οποία θα τυλίξετε με λευκό σπάγκο. Στη συνέχεια θα κόψετε ένα μικρό κλαράκι αμυγδαλιάς, πάνω στο οποίο θα κολλήσετε ροζ πομ-πομ… Έτοιμη η ανοιξιάτικη πασχαλινή σας λαμπάδα! 

toperiodikomou.gr 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ