Πασχαλινό μήνυμα από τον Σπύρο Ταλιαδούρο

Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα εύχομαι σε όλες και όλους τους συμπολίτες από βάθους καρδίας Υγεία, Δύναμη και Πρόοδο.

Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της θυσίας και της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδιές όλων με αισιοδοξία και δύναμη για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Διανύουμε μια περίοδο ταλαιπωριών και παθών.
Το Πάσχα μας δίνει πίστη, δύναμη και θάρρος. Η εθνική ενότητα, η σύνεση και η πίστη στις δυνάμεις μας είναι αναγκαίες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και να οδηγήσουμε την Πατρίδα μας σε αναγέννηση.
Εύχομαι με αλληλεγγύη και ψυχραιμία να ξανακτίσουμε την Ελλάδα της Ανάπτυξης, της Δημιουργίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η σοφία των διδαγμάτων της ιστορίας και η ρεαλιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της εποχής μας να καθορίσουν τις αποφάσεις μας.
Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά να πετύχουμε όλους τους στόχους που είναι αναγκαίοι για την εθνική Ανάσταση. Εύχομαι το φως της Ανάστασης να μας οδηγήσει όλους σε μία καλύτερη πορεία.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Ανάσταση του Κυρίου και της Πατρίδας μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ

Υφυπουργός Παιδείας

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ