Πάνος Τζάκος, Hair Designer: Κάθε συνεργασία στο θέατρο ή μη, αποτελεί πρόκληση για εμένα!

Επισκέφθηκα το χώρο του διάσημου και αξιόλογου Hair Designer Πάνου Τζάκου. Με κέρδισε από το πρώτο λεπτό με την απλότητα του χώρου του αλλά και τη σιγουριά στο βλέμμα του για το τι ακριβώς χρειαζόμουν…

Η πορεία του Πάνου Τζάκου είναι αξιέπαινη όπως και ο ίδιος εξάλλου και γι’ αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων, κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου!

Σίγουρα, η αγάπη και το πάθος του γι’ αυτό που πρεσβεύει και αγωνίζεται τον κάνουν ξεχωριστό στο χώρο της κομμωτικής!

Η ενασχόληση με την κομμωτική ήταν ένα όνειρο ζωής ή επαγγελματική επιλογή;

Το ταξίδι της κομμωτικής ξεκινάει από τα εφηβικά μου χρόνια στο Αγρίνιο, μετά από προτροπή φίλων που με ήξεραν καλά και είχαν διακρίνει το καλλιτεχνικό μου στοιχείο.

Γιατί οι γυναίκες εμπιστεύονται πιο εύκολα ανδρικά χέρια;

Μετά από 22 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο της κομμωτικής, ένα από τα συμπεράσματά μου είναι ότι οι γυναίκες εμπιστεύονται πιο εύκολα τα αντρικά χέρια, κυρίως λόγω προσέγγισης και τελικού αποτελέσματος.

Βρεθήκατε αντιμέτωπος με δυσκολίες και ανταγωνισμός; Και πώς το διαχειριστήκατε;

Όπως σε κάθε χώρο έτσι και στο χώρο της κομμωτικής υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όταν όμως είσαι επαγγελματίας, δουλεύεις σκληρά και αγαπάς αυτό που κάνεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Η παρουσία σας στο χώρο του θεάματος είναι γεγονός… Πώς προέκυψε;

Έχω εργασθεί σε αρκετούς τομείς του θεάματος, μόδα, περιοδικά, θέατρο, κινηματογράφο, videoclip, τηλεόραση. Η συνεργασία μου με το χώρο του θεάματος προέκυψε από τις σωστές γνωριμίες και από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου, αφού αυτά είναι το μέσο προώθησής της.

Θα θέλατε να αναφερθούμε σε συνεργασίες και σε καλλιτέχνες που δείχνουν εμπιστοσύνη στα χέρια σας;

Όλες οι συνεργασίες μου είναι άξιες αναφοράς. Αν ωστόσο έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιες θα ήταν κυρίως αυτές του θεάτρου, όπως η παράσταση «Νίκη» σε σκηνοθεσία του κυρίου Σταμάτη Φασουλή όπως και «οι Μάγισσες της Σμύρνης» και η παράσταση «Ωνάσης». Επίσης, οι «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» του κ. Πέτρου Ζούλια, όπως ακόμη και η «Μαρίκα» για τη ζωή της Μαρίκας Κοτοπούλη επίσης από τον κ. Πέτρο Ζούλια. Αξίζει να αναφερθεί η παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της κας Μιμής Ντενίση και η παράσταση «Στέλλα Βιολάντη» του κ. Γιώργου Λύρα.

Ποια πρόταση στο θέατρο θεωρήσατε πρόκληση;

Πάντα είμαι στη διαδικασία αναζήτησης νέων τεχνικών και πρωτότυπων ιδεών για να δώσω κάτι φρέσκο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό σε κάθε πελάτισσά μου. Πηγή έμπνευσης αποτελεί για εμένα η μοναδικότητα, η επαγγελματική εξέλιξη και η αγάπη για το επάγγελμά μου.

Σας έχουμε δει στην τηλεόραση να δίνετε συμβουλές περιποίησης και πρωτότυπους τρόπους εφαρμογής των τεχνικών σας… Τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εσάς;

Κάθε συνεργασία στο θέατρο ή μη, αποτελεί προσωπική και επαγγελματική πρόκληση για μένα!

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Για το μέλλον, θα ήθελα να αναδείξω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου, να συνεχίσω να εξελίσσομαι στον τομέα μου και να ανανεώνομαι προσωπικά και επαγγελματικά.

Osaka Hair Design: Πατρώου 8-10, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 3010 2055

Επισκεφθείτε τη σελίδα Osaka Hair Design: https://m.facebook.com/pages/category/Hair-Salon/OSAKA-HAIR-Design-553008238229031/?locale2=el_GR

Συνέντευξη: Βιβή Κάραλη

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ