Οι πιο όμορφες κουζίνες έχουν χρώμα γκρι!

Το γκρι δεν θα σε τυφλώσει όπως το λευκό, δεν θα περάσει απαρατήρητο όπως το μπεζ και δεν θα σκοτεινιάσει την κουζίνα σου όπως το μαύρο. Όμως όλα τα αναφερόμενα χρώματα μπορούν να το υποστηρίξουν δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή χρωματική παλέτα!

Η κεντρική μας φωτογραφία έχει ως βάση τα λευκά τετράγωνα πλακάκια, ανοιχτό γκρι στον τοίχο και πιο σκούρο στα ντουλάπια για αντίθεση μέσα στο ίδιο χρώμα! Το παράθυρο από το πάτωμα μέχρι την κολόνα επιτρέπει κάθε χρωματισμό, αλλά πέρα από τον φανταστικό ανθρακί ματ φούρνο, τα φωτιστικά των οποίων τα καπέλα είναι από τσιμέντο, είναι τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει σε γκρι κουζίνα!

Σε μια μίξη Σκανδιναβικής και Βιομηχανικής διακόσμησης, παρατηρούμε το ξασπρισμένο παρκέ από μακριές σανίδες, σε συνδυασμό με το χοντρό φυσικό ξύλο σε ράφια και ντουλάπια. Όμως τα γκρι ματ ντουλάπια με αυτή την όμορφη τεχνοτροπία κερδίζουν το θαυμασμό μας μαζί με την λευκή και γκρι τσιμεντοκονία σε όλο τον τοίχο.

Μια πιο ατόφια γκρι vintage κουζίνα με Rustic στοιχεία εντυπωσιάζει με το σκούρο παρκέ που κολακεύει το γκρι, τα φωτιστικά και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του λευκού ταβανιού. Τα ράφια αριστερά και δεξιά του φούρνου είναι υπέροχα, ενώ μόλις που φαίνεται ο απορροφητήρας στο ταβάνι. Αν δεν ήταν συνολικά όμορφη η κουζίνα, θα λέγαμε πως τα λευκά τούβλα πρωταγωνιστούν στο δωμάτιο…

Με ένα γκρι-ανθρακί πέτρινο πάτωμα ψαροκόκαλου και μαρμάρινους πάγκους το πολυτελές look το έχεις πιάσει ήδη! Η αυστηρότητα των γεμάτης απόχρωσης γκρι ντουλαπιών είναι ονειρική, ειδικά σε αντίθεση με τα λευκά πάνω ντουλάπια και ράφια, τα subway πλακάκια και τους μαρμάρινους πάγκους. Οι μπρούτζινες λεπτομέρειες είναι το highlight της κουζίνας, τη στιγμή που αυτός ο vintage φούρνος είναι ο πιο δραματικός που έχουμε αντικρίσει ποτέ!

Σε μια ανοιχτή γκρι κουζίνα με φυσικό ξύλο στα πάνω ντουλάπια, επιτυγχάνεται φανταστική ομοιομορφία χάρη στην off white προς γκρι τσιμεντοκονία στο πάτωμα και τις γκρι καρέκλες. Οι εσοχές στα συρτάρια αντί για πόμολα και ο χώρος πίσω από τον νεροχύτη που είναι το ίδιο χρώμα με τα ντουλάπια, δίνουν ένα εξαιρετικό μινιμαλιστικό ύφος.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο https://decoration.gr

https://toperiodikomou.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ