Ντύστε το καθιστικό σας με… ταπετσαρία!

Οι ταπετσαρίες είναι μια ιδιαίτερη και μοντέρνα επιλογή για τους τοίχους, ενώ το κόστος της τοποθέτησής της δεν είναι απαγορευτικό. Αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή σας εναλλακτικά τότε η καλύτερη επιλογή είναι οι ταπετσαρίες και πόσο μάλλον, αυτές που παρουσιάζουν ή πραγματικά έχουν μια ξεχωριστή υφή.

Ταπετσαρίες 3D

Πολύ ιδιαίτερες, ειδικότερα για το καθιστικό, είναι οι 3D ταπετσαρίες που θα διακοσμήσουν αυτόματα όχι μόνο όλο τον τοίχο αλλά και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου χώρου μιας και στο μάτι το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Οι υφασμάτινες ταπετσαρίες ή ταπετσαρίες φτιαγμένες από υλικά όπως το μπαμπού έχουν μια ξεχωριστή αισθητική που τις κάνει να ξεχωρίζουν αμέσως.

Ταπετσαρία με γεωμετρικά μοτίβο

Μια ταπετσαρία με γεωμετρικά διακριτικά μοτίβο σε μικρό μέγεθος θα μπορούσε να ντύσει μια εσοχή σε ένα καθιστικό. Καλό θα ήταν στην περίπτωση αυτή να αποφύγετε να βάλετε ογκώδη έπιπλα μπροστά από μια τέτοια επίτοιχη διακόσμηση. Αντίθετα, μπορείτε να βάλετε ένα ράφι και έναν καθρέφτη τα οποία θεωρούνται αρκετά για να παραμείνει η ταπετσαρία ως το κεντρικό στοιχείο του τοίχου αυτού. Το μικρό σε μέγεθος μοτίβο θα δώσει βάθος στο χώρο και αμέσως οι διαστάσεις του θα λάβουν άλλα μέτρα.

Συνεχίστε να διαβάζετε στο http://spirossoulis.com/diakosmisi-kathistiko-deite-pws-oi-tapetsaries-mporoun-eukola-na-steiloun-tokathistiko-sas-se-alli-diastasi/

https://toperiodikomou.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ