Μανό: 4 διαφορετικές χρήσεις για μέσα στο σπίτι

Η πιο συνηθισμένη χρήση του μανό για τις περισσότερες γυναίκες, είναι για να βάψουν τα νύχια τους. Όμως, εμείς σας παρουσιάζουμε και άλλες, διαφορετικές χρήσεις, που σίγουρα θα σας εκπλήξουν…

Για τα γυαλιά ηλίου

Έχετε παρατηρήσει πόσο εύκολα ξεβιδώνονται οι βίδες στα γυαλιά σας; Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, βάλτε λίγο μανό πάνω στη βίδα των γυαλιών και αυτή θα κρατηθεί στη θέση της για περισσότερο καιρό…

Για το ράψιμο

Πόσες φορές σας έχει τύχει να προσπαθείτε να περάσετε μια κλωστή μέσα σε μια βελόνα και να μην μπορείτε; Βάλτε λίγο μανό στην άκρη της κλωστής και θα δείτε πόσο εύκολα θα περάσει από την τρύπα της βελόνας σας.

Για τα κοσμήματα

Αν έχετε κάποια ψεύτικα κοσμήματα που ξεβάφουν πάνω στο δέρμα σας, βάψτε τα από πάνω με διαφανές μανό και έτσι θα τα προστατέψετε από τη φθορά και από το να ξεβάφουν πάνω στο δέρμα σας.

Για τη σκουριά

Κάποια μεταλλικά δοχεία όταν έρχονται σε επαφή με το νερό αρχίζουν να βγάζουν σκουριά. Αν έχετε παρατηρήσει να συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τα μεταλλικά δοχεία σας, βάλτε στο κάτω μέρος του δοχείου λίγο μανό και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξανά αυτό το πρόβλημα.

Πηγή: http://spirossoulis.com

https://toperiodikomou.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ