Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ- Κρεοπωλείο:Εδώ φροντίζουμε για το καθημερινό σας τραπέζι!

Το κρεοπωλείο Λεωνίδας, πάνω από πενήντα χρόνια, αποτελεί εγγύηση συνέπειας και ποιότητας για τους καταναλωτές, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα με ντόπια, εκλεκτά κρέατα, φρέσκα και ορεινά, τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η υγεία μας!

Η ιστορία του συγκεκριμένου κρεοπωλείου, αρχίζει από το 1948, όταν ο παππούς Λεωνίδας, έμπορος ζώντων ζώων, ανοίγει το πρώτο κρεοπωλείο στον Τύρναβο. Λίγα χρόνια μετά, το 1975, οι δυο του γιοι ακολουθώντας την παράδοση, μεταφέρουν και φτιάχνουν το δικό τους κρεοπωλείο στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου με την επωνυμία Λεωνίδας και έναν χρόνο αργότερα φτιάχνεται εργαστήριο παραγωγής χωριάτικου λουκάνικου στο 4ο χλμ. Τυρνάβου- Αμπελώνα, παρέχοντας χωριάτικα λουκάνικα Λεωνίδας.

Το 2000, τα εγγόνια του παππού, Λεωνίδας και Ζήσης, αποκτούν τη διεύθυνση της επιχείρησης και τις συνταγές της οικογένειας και ανοίγουν το δικό τους κρεοπωλείο στη Λάρισα.

18 χρόνια πλέον εμπειρίας οι ίδιοι, πάνω στο χωριάτικο λουκάνικο και εν συνεχεία στα κρεατοσκευάσματα.

Το 2018, ιδρύεται υπερσύγχρονο εργαστήριο- πρατήριο με την ίδια επωνυμία και τις ίδιες συνταγές στο 6ο χλμ. Λάρισας- Τυρνάβου.

Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και εμείς θα φροντίσουμε να την παραλάβετε άμεσα. Έτσι κερδίζετε χρόνο και εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στην πόλη της Λάρισας καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι 2 μ.μ.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του κρεοπωλείου Λεωνίδας: https://www.facebook.com/Κρεοπωλείο-Λεωνίδας-1826607490957227/

Διεύθυνση: Καρδίτσης 59, Λάρισα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 241 062 5768

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του κρεοπωλείου ΛΕΩΝΙΔΑΣ, σας εύχονται Καλό Πάσχα!

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ