Κολοκυθοπατάτες, από τον Πατέρα Παρθένιο

Υλικά συνταγής: 

5 μεγάλες πατάτες
5 κολοκυθάκια
3 σκ. σκόρδο
2 ξερά κρεμμύδια
6 ώριμες ντομάτες πιπεριές
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι-
Πιπέρι, Λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση: 

Κόβουμε στρογγυλές φέτες τα λαχανικά μας και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Περιχύνουμε την ντομάτα και το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το μαϊντανό και βάζουμε το φαγητό στο φούρνο για μια ώρα στους 200 βαθμούς.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ