Η ρεφλεξολογία στη ζωή μας!

Ο κύριος Παπαγιάννης Κωνσταντίνος είναι ειδικός ρεφλεξολόγος, δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας από το 1996 όπου και διετέλεσε μέλος του ιατρικού τιμ στην ομάδα της Π.Α.Ε. Λάρισας ως β. φυσικοθεραπευτής.Έπειτα συνεργάστηκε ως σύμβουλος υγείας στον χώρο των BODYLINE Λάρισας για 2 έτη και στην συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες στο χώρο του φαρμάκου από το πόστο της ιατρικής ενημέρωσης για 14 χρόνια.Από το 2014 και μετά, δραστηροποιείται ως ρεφλεξολόγος στη Λάρισα.

Με τον όρο ‘Ρεφλεξολογία’ εννοούμε μία μέθοδο εναλλακτικής συμπληρωματικής θεραπευτικής που βασίζεται στην εφαρμογή πιέσεων σε αντανακλαστικά σημεία όπου βρίσκονται σ’ όλο το σώμα και αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα αυτού. Είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοθεραπευτικής ικανότητας του οργανισμού. Μιλάμε για μία ήπια και χωρίς φάρμακα επίδραση στο Νευρικό Σύστημα που έχει σαν στόχο τη βελτίωση τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής υγείας του ανθρώπου. Η ρεφλεξολογία είναι μία εκ των πρώτων επικουρικών θεραπειών σε πολλές χώρες του κόσμου σε σύσταση από τον γιατρό και είναι εντός Συστήματος Υγείας σε πολλές απ΄αυτές.

Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από το άγχος και τις νευρικές εντάσεις. Το 75% των αντιμετωπιζόμενων διαταραχών συνδέεται με το στρες.Με την Ρεφλεξολογία μειώνεται το άγχος, χαλαρώνουν οι εντάσεις και ελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος.Όλες οι λειτουργίες του οργανισμού εναρμονίζονται και διευκολύνεται η διαδικασία αυτοθεραπείας του ατόμου.

Έτσι με την ρεφλεξολογία:

-Καλυτερεύει η κυκλοφορία

-Ενισχύεται το ανοσοποιητικό

-Εξισορροπεί το ορμονικό

-Λειτουργούν καλύτερα τα απεκκριτικά όργανα και έτσι αποτοξινώνεται ο οργανισμός

Σε ποιές παθήσεις εφαρμόζεται:

-Ορμονικά θέματα όπως αυτά της περιόδου της εμμηνόπαυσης και γενικότερα γυναικολογικά προβλήματα

-Πονοκέφαλοι

-Ημικρανίες

-Αλλεργίες

-Μυοσκελετικά, αυχενικό, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, προβλήματα ώμων

-Πεπτικά (έλκος, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, κολίτιδες)

-Κυκλοφορικά (όχι έντονη φλεβίτιδα ή θρόμβωση)

-Άγχος, Στρες, αϋπνίες

ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΦΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Μανωλάκη 13-15 Λάρισα τηλ.6932197199

Παπαγιάννης Κωνσταντίνος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ