Η μεγάλη επιτυχία της Agrothessaly!

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί για τη διοργάνωση της φετινής Agrothessaly, που έκλεισε τις πύλες της την περασμένη Κυριακή.Τα επίσημα στοιχεία του απολογισμού επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις που υπήρχαν πριν την έναρξη της έκθεσης για «πετυχημένη διοργάνωση», ενώ και στην πόλη της Λάρισας ήταν ιδιαίτερα αισθητή η επιτυχία της έκθεσης, αφού υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση και τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας. Είναι χαρακτηριστικό πως την εβδομάδα της έκθεσης δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Λάρισας, ενώ υψηλές πληρότητες παρουσίασαν ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη Θεσσαλία και την Πιερία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΘ HELEXPO, η έκθεση κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 44.246 επισκέπτες, έναντι 40.153 επισκεπτών στην προηγούμενή της διοργάνωση, ενώ κατέγραψε αύξηση πάνω από 60% στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία και Ολλανδία.

Η HELEXPO, που έχει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία των εκθεσιακών γεγονότων σ΄ όλη τη χώρα, θεωρεί πως η Agrothessaly αποτελεί πλέον ένα από τα εκθεσιακά σημεία αναφοράς στον αγροτικό κλάδο, καθώς και ένα γεγονός εξωστρέφειας και προβολής της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, η Agrothessaly συγκέντρωσε 780 εκθεσιακές συμμετοχές (άμεσες και έμμεσες). Ο δε εκθεσιακός χώρος που καλύφθηκε ανήλθε σε 25.000 τ.μ.. Οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) προήλθαν από 38 χώρες, ενώ το «παρών» έδωσαν και ξένοι εμπορικοί επισκέπτες με ομαδικές συμμετοχές από τα Βαλκάνια.Στην έκθεση επίσης, συμμετείχαν εταιρείες – leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 

https://agrothessaly.helexpo.gr/el/press20190315

Επιμέλεια άρθρου: Βιβή Κάραλη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ