Ευαγγελία Ντάγκαλου: Απ’ τις καλύτερες hair Stylist στην Ελλάδα!

Η Ευαγγελία Ντάγκαλου, βρίσκεται στο χώρο της κομμωτικής από το 1988, έχοντας ως έδρα τη Λάρισα, όπου βρίσκεται το πιο λαμπερό κομμωτήριο της πόλης… και είναι δικό της!

Η Ευαγγελία, είναι μια γυναίκα ασυμβίβαστη, πηγαίνοντας κόντρα στα καθιερωμένα, προτάσσοντας συνεχώς νέες ιδέες με μόνο στόχο της, την ομορφιά του ανθρώπου. Ως τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων KYANA, διαμορφώνει κάθε χρόνο τάσεις μόδας που υιοθετούνται από χιλιάδες επαγγελματίες.

Η Ευαγγελία Ντάγκαλου, εκπαιδεύει μαθητές και επαγγελματίες κομμωτές με εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στην κομμωτική τέχνη και ειδικότερα στα νυφικά και βραδινά χτενίσματα. Επίσης, ένα από τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια που διδάσκει, έχει αντικείμενο την χρωμοανάλυση και την εναρμόνιση των χρωμάτων στο πρόσωπο και στο στυλ του ατόμου.

Κύριο μέλημά της είναι ο συνδυασμός του προσιτού με την υψηλή αισθητική, γι’ αυτό το λόγο, το κομμωτήριό της, που βρίσκεται στην οδό
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 141,στη Λάρισα, είναι από τα μεγαλύτερα και πιο μοντέρνα στην Ελλάδα. Εκτός από τον χώρο του χτενίσματος κάθε γυναίκας και άνδρα, διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα solarium.

Συνεργάζεται ακόμη, ως Hair Stylist με τηλεοπτικά κανάλια για το styling των παρουσιαστών. Στην πολύχρονη καριέρα της έχει κορυφαίες διακρίσεις στο ενεργητικό της, καταφέρνοντας να συνδυάζει και να ισορροπεί οικογένεια και εργασία.

Η Ευαγγελία Ντάγκαλου, λατρεύει αυτό που κάνει, γι’ αυτό το κάνει με επιτυχία. Μια δοκιμή στο κομμωτήριό της θα σας πείσει!

Απολαύστε στο χώρο της υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης:

Γυναικείο κούρεμα

Αντρικό κούρεμα

Βαφή

Νυφικό χτένισμα

Προσωπολογία

Θεραπείες μαλλιών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 241 025 9096

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Evagelia-Dagalou-Technical-Educator-Hair-Stylist-226004737606087/?epa=SEARCH_BOX

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ