Γιάννης Γκαντόγλου: House coffee barber.. 

Μεγαλωμένος σε μια κωμόπολη της Λάρισας και πηγαίνοντας κόντρα στην καθιερωμένη τάση της αστικοποίησης, ο Γιάννης Γκαντόγλου επιλέγει τον τόπο του δημιουργώντας στην καρδιά του Συκουρίου το πρώτο καφέ- μπαρμπέρικο. Σε ρουστίκ τόνους και σε ένα κλίμα από μείζονες νότες προσφέρει στους πελάτες του ψυχική αναζωογόνηση συνδυάζοντας τον αισθητικό καλλωπισμό με απολαυστικά ροφήματα.. House coffee barber.. 

Πως αποφάσισες να κάνεις κουρείο και καφέ μαζί;

Ήθελα πάντα την καθημερινότητά μου να τη περιτριγυρίζουν και άλλοι άνθρωποι.. Να περνάει ευχάριστα ο χρόνος μου στο χώρο εργασίας… Πάντα μου άρεσε η τέχνη της κομμωτικής και η ιστορία του καφέ… Έτσι και έγινε.. Barber & Coffee!

Κινείσαι σε πρότυπα εξωτερικού….υπάρχει αποδοχή;

Κινούμαι με πρότυπα γενικότερα…. Είτε αυτά είναι εξωτερικού, είτε στην Ελλάδα.. Κοιτάζω πάντα να παίρνω τα θετικά στοιχεία συναδέλφων και να τα παντρεύω με τις δικές μου ιδέες και γνώσεις.. Πιστεύω πως αρέσει αυτή η μίξη ιδεών γι’ αυτό και με στηρίζουν σ’ αυτή μου τη προσπάθεια.

Τι κάνει ένα κομμωτήριο ξεχωριστό;

Σαφώς η σωστή δουλειά… Οι νέες ιδέες που θα δώσεις στον πελάτη, η άνεση που θα αισθανθεί στο χώρο σου… Και όλο αυτό το «feeling» που θα τον κάνει να «κολλήσει» εκεί… Το δικό μου όνειρο είναι το HOUSE, όπως και το όνομα του καταστήματος.. Θέλω όλοι να νιώθουν οικεία. Σαν στο σπίτι τους, δηλαδή.

Ασχολείσαι μόνο με ανδρικές κομμώσεις;

Προς το παρόν μόνο με αντρικές.. Αν και έχω πολλές βλέψεις…

Ποιοι είναι οι στόχοι σου; 

Να ανεβαίνω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέσα από το μαγαζί αυτό…. Να συνεχίσει να με στηρίζει ο κόσμος και γιατί όχι να κάνω και νέους πελάτες.. Να βγάλω κάποια χρήματα μέσα από τη δουλειά μου… Να ταξιδέψω τον κόσμο με αγαπημένα πρόσωπα και να στολίσω το σπιτικό «HOUSE» μέσα από τα ταξίδια αυτά..! 

Συνέντευξη: Βιβή Κάραλη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ