Γίνε η έμπνευση…

Η πρώτη φλόγα μέσα μας, η προϋπόθεση να δημιουργήσουμε, η κινητήριος δύναμη να ζήσουμε, να αγαπήσουμε, να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα μας και να ενεργοποιήσουμε τα θολά μας πιστεύω. Η έμπνευση, αυτή η πνοή εντός μας που μας επιτρέπει, μας προτρέπει να φυσήξουμε ό,τι εμπεριέχει νόημα.

Αρκεί ένας άνθρωπος, μια εικόνα, ένα συναίσθημα, για να σε παθιάσουν, να σε γεμίσουν περιέργεια ώστε να εξερευνήσεις και να σε κινητοποιήσουν προκειμένου να ζήσεις έτσι ακριβώς όπως ποθείς.

Η έμπνευση ισούται εκείνα που σου δίνουν δύναμη, που σε εξελίσσουν, που σε παροτρύνουν να γίνεις όλο και καλύτερος, να φτάσεις στο τελειότερο εγώ σου και να συνεχίσεις να παλεύεις.

Η έμπνευση ισούται με αυτά που σε αναστατώνουν, σε πανικοβάλουν,
σε τρελαίνουν, σε βάζουν σε τάξη, σε φέρνουν στην κατάσταση που όλα τα μπορείς και το ακατόρθωτο έχει σταματήσει να σε απασχολεί ως έννοια.

Η έμπνευση ισούται με τέχνη, ισούται με έναν κεραυνό που σε χτυπά και το σοκ που σου δημιουργεί σε ωθεί να τα δεις όλα διαφορετικά. Ισούται με τον αέρα που σε παίρνει μαζί του και δεν μπορείς να του αντισταθείς – δε θέλεις κιόλας -, ισούται με ιδιοφυΐα.

Γίνε εσύ η έμπνευση για έναν καλύτερο κόσμο και ο κόσμος θα γίνει καλύτερος. Βρες ανθρώπους να σε γεμίζουν έμπνευση και η ζωή σου θα γίνει ομορφότερη!

Εβελίνα Πρεβέντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ