ΑΟ Σουφλάρια Basketball Cup: μια διοργάνωση θεσμός!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12, 13 &14 Απριλίου 2018 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το πασχαλινό τουρνουά Ακαδημιών από το τμήμα Basket του Αθλητικού Ομίλου ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ, με την επωνυμία «ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ Basketball Cup 2018»!

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν για πρώτη φορά οκτώ ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας, οι μικροί αθλητές των οποίων για τρεις ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας να κατακτήσουν μία από τις πρώτες τρεις θέσεις!

Η τελική κατάταξη των ομάδων που πήραν φέτος μέρος, έχει ως εξής:

1. Ακαδημία Σπορ Λάρισας
2. Αετός Πλατυκάμπου
3. ΓΣ Νίκαιας
4. ΑΟ Σουφλάρια
5. ΑΟ Κεραυνός
6. AO Πυρσός
7. ΑΟ Κρόνος Τυρνάβου
8. ΑΕΛ

Το τμήμα Basket του ΑΟ Σουφλάρια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Παράρτημα Λάρισας, για την παρουσία και την παροχή Α’ Βοηθειών σε όλους τους αγώνες, προπονητές και παίκτες όλων των ομάδων που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσους παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών πρωταθλητών!

Κλείνοντας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο ΑΟ Σουφλάρια «Basketball Cup 2019», υποσχόμενοι ότι θα πράξουμε τα απαραίτητα, για να φανούμε ακόμη μια φορά αντάξιοι των προσδοκιών όλων των συμμετεχόντων!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Basket
ΑΟ Σουφλάρια Λάρισας

 

 

toperiodikomou.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ