Έρχεται το Splash on the Beach!

Την Πέμπτη, 16 Μαΐου, ανοίγει τις πόρτες του το Splash on the beach, στη Σύρο, και συγκεκριμένα σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της, τον Γαλησσά. Το Splash on the beach, είναι ένα νέο, σύγχρονο μαγαζί, που συνδυάζει περίτεχνα διασκέδαση και ποιότητα. Όλα αυτά φυσικά, δίπλα στο κύμα, αφού βρίσκεται στην παραλία.

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το προσωπικό του Splash on the beach, θα σας περιμένει πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο άρτια εξυπηρέτηση!

Ο κατάλογος του μαγαζιού είναι ευρύς, καθώς θα βρείτε breakfast, κρύα sandwich, club sandwich, hot dog, burgers, ομελέτες, μακαρονάδες, ποικιλία κρεάτων, καθώς και τον αγαπημένο σας καφέ και ρόφημα!

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το μενού επιμελήθηκε ο Μάνος Κωσταρίδης, ο οποίος σπούδασε στο ΤΕΣΤΕ Ηρακλείου, συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια ως σεφ σε διακεκριμένα εστιατόρια, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα!

Το Splash on the beach, είναι ένα μαγαζί πολλά υποσχόμενο και πολύ μπροστά για την εποχή του! Μια επίσκεψη θα σας πείσει… Και σίγουρα μετά θα υπάρξουν πολλές!!

Ευχόμαστε Καλή αρχή, Καλή σεζόν και πολλή δύναμη!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με κάποια από τα πιάτα του μαγαζιού:

https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ