Κυριακή Ανδρεάδη: Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και εμπνεόμαστε από τα θέλω σας!

Η Κυριακή Ανδρεάδη, μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική, ξεναγώντας μας στο χώρο της «Andreadi boutique Patisserie Sweet Garden» και μιλώντας μας για όλα όσα γεμίζουν την καθημερινότητά της, πάντα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Κυρία Ανδρεάδη, πόσα χρόνια ασχολείστε με το χώρο της ζαχαροπλαστικής;

Είμαι ζαχαροπλάστης 13 χρόνια. Έχω πάρει πτυχίο τεχνικός αρτοποιός – ζαχαροπλάστης, με πιστοποίηση.

Πείτε μας λίγα λόγια για την επαγγελματική σας εμπειρία…

Έχω δουλέψει σε αξιόλογους χώρους εστίασης, έχω συμμετάσχει σε παγκόσμιου ενδιαφέροντος διαγωνισμούς και στο χώρο μου έχει ήδη απονεμηθεί ο τίτλος 5 αστέρων για τα έτη 2022/2023 από το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και  το ”ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ” για την 3η θέση στην περιοχή Πολύγυρου (https://www.aetoitonartopoiion.eu/city-569-poligiros).

Που μπορούμε να σας βρούμε και να γευτούμε τα γλυκίσματα σας;

Είμαι η ιδιοκτήτρια του Ζαχαροπλαστείου – Παρασκευαστηρίου «Andreadi boutique Patisserie Sweet Garden (πρώην ονομασία Χειροποιήματα Sweet Garden KA)» που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Το αντικείμενο και η φιλοσοφία μου στηρίζεται στην ποιότητα, τα αγνά υλικά, τα φρέσκα προϊόντα, στην όσο το δυνατόν καθαρότερη και καλύτερη πρώτη ύλη. Όλα τα προϊόντα χειροποίητα, χωρίς μείγματα, με δημιουργική έμπνευση και με πρωτοτυπία στη σύνθεση. Πάντα με σεβασμό και προτεραιότητα στον πελάτη. Επίσης, τα προϊόντα που χρησιμοποιώ μπορούν να διαφοροποιηθούν αναλόγως την περίσταση και τις τάσεις της εποχής, εννοώντας με ζάχαρη ή χωρίς (κατάλληλα και για διαβητικούς), χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και αλλεργιογόνα.

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η διά βίου εκπαίδευση όσον αφορά το χώρο της ζαχαροπλαστικής;

Ειδική βαρύτητα και σημασία έχει για εμένα η διαρκής, συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των νέων τάσεων που αφορούν την τέχνη μου μέσω σεμιναρίων, τηλεδιασκέψεων, συμμετοχή σε forum και έντυπα, ώστε να προάγω την αναβάθμιση και την εξέλιξη των γνώσεών μου καθώς και την εφαρμογή αυτών.

Μελλοντικοί στόχοι και συνεργασίες;

Με χαρά θα συνεργαζόμουν με επιχειρήσεις ως εξωτερική συνεργάτιδα, και ιδιώτες για να καλύψω το κομμάτι των γλυκών ενός event, gala, δεξίωσης, γάμου, βάπτισης, party και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Έτσι θα απογειώσουμε τη στιγμή και θα υλοποιηθεί όπως ακριβώς την έχει σκεφτεί ο/η ενδιαφερόμενος/η οπτικά και γευστικά.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Andreadi boutique Patisserie Sweet Garden ( πρώην Χειροποιήματα Sweet Garden KA)

Τηλέφωνο : 2371110160

Page: https://andreadipatisserie.wixsite.com/andreadipatisserie?lang=el

Facebook: http://facebook.com/andreadipatisserie

TikTok : andreadipatisserie

Google: Andreadi boutique Patisserie

Συνέντευξη: Βιβή Κάραλη

https://toperiodikomou.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ