5 φυτά που μπορείτε να τα βάλετε και στο υπνοδωμάτιο σας

Ένας υπέροχος, φυσικός τρόπος για να έχετε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο είναι να γεμίσετε το σπίτι σας με φυτά. Τα φυτά, ιδίως στον χώρο του υπνοδωματίου, θα βελτιώσουν τον ύπνο σας αλλά και την υγεία σας γενικότερα. 

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα 5 καλύτερα φυτά που μπορείτε να έχετε και στο υπνοδωμάτιό σας.

Αλόη

Έχει τη δυνατότητα να παράγει οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να μειώνει την αϋπνία και να μας παρέχει ένα πιο ποιοτικό ύπνο. Επίσης, είναι ένα φυτό που αναπαράγεται εύκολα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φυτό είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού μιας και δεν χρειάζεται πολύ φως για να ζήσει. 

Γαρδένια

Το γιασεμί μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και του άγχους, αλλά και στην βελτίωση της παραγωγικότητας μας.

Λεβάντα

To υπέροχο άρωμα της λεβάντας είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η λεβάντα μειώνει το άγχος, ρίχνει την πίεση και επομένως σας κάνει να νυστάζετε.

Σανσεβιέρια

Τα πράσινα και κίτρινα φύλλα της Σανσεβιέρια μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε ντεκόρ. Το φυτό αυτό καθαρίζει τον αέρα όπως κάνει και η αλόη, πράγμα που βοηθάει στο να έχετε έναν πιο γαλήνιο ύπνο. 

Ίασμος

H μυρωδιά του Ιάσμου είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της δράσεις…

 https://toperiodikomou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ