Υλικά συνταγής
1 κ. πράσα κομμένα σε ροδέλες
2-3 καρότα σε ροδέλες
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
3-4 ντομάτες τριμμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε τα πράσα και τα καρότα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν, προσθέτοντας λίγο-λίγο νερό όσο χρειαστεί.
Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο
E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com
Τηλ. Επικ. 6989460989