Πράσα Γιαχνί, από τον Πατέρα Παρθένιο

Υλικά συνταγής 

1 κ. πράσα κομμένα σε ροδέλες

2-3 καρότα σε ροδέλες

2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα

3-4 ντομάτες τριμμένες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση: 

Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε τα πράσα και τα καρότα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν, προσθέτοντας λίγο-λίγο νερό όσο χρειαστεί.

Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική γαστρονομία από τον Πατέρα Παρθένιο

E-mail: pateras.parthenios1@gmail.com

Τηλ. Επικ. 6989460989

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ