Λαχταριστά μπισκότα Σοκολάτας

Από τον Δημήτρη Ζουμή, Pastry Chef

Υλικά συνταγής

100 γρ. βούτυρο 82% ή μαργαρίνη μαλακή
110 γρ. ζάχαρη άχνη
2 τμχ. αβγά
60 γρ. κακάο σκόνη (κοσκινισμένο)
280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
3 γρ. Baking Powder
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε με το φτερό μέχρι το μείγμα να γίνει ένα λείο ζυμάρι.

Αφήνουμε το ζυμάρι σκεπασμένο με μεμβράνη για 1 ώρα στο ψυγείο πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Πλάθουμε τα μπισκότα σοκολάτας σε μπαστούνια, σε στρογγυλά ή σε ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε στους 175οC για περίπου 20-22 λεπτά ανάλογα με το φούρνο μας.

Βαθμός Δυσκολίας: 1

Μερίδες : 25-30 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος

Καλή σας όρεξη!

https://toperiodikomou.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ